Kód: 61

Moderní pralinky jedním tahem !

1 990 Kč
Skladem

Všechno, co jste chtěli o pralinkách vědět, ale báli jste se zeptat.
V našem online kurzu se dozvíte nejen to, jak máte při přípravě dokonale lesklých a lahodných pralinek postupovat, ale hlavně proč to tak dělat. Aby vás při práci s čokoládou už nic nemohlo překvapit. Temperace čokolády, barvení forem, výroba skvělých náplní – to vše Vám naše lektorka osvětlí a přidá spoustu postřehů nabytých praxí i zahraničními kurzy. Tolik informací na jednom místě nikde jinde nenajdete! 

Hnědé pralinky jsou fajn, ale teď jsou v módě zářivé barvy a nápadité vzory. To přesně najdete v našem kurzu – vykouzlíme berušky pro dětské mlsaly, zkusíme vytvořit kontrastní hrany, připravíme se na zimu zamrzlým vzorem a úplní začátečníci si přijdou na své u žíhaných pralinek.

Ze tří různých metod temperací, které vám lektorka názorně ukáže a vysvětlí, si vybere opravdu každý. Zkoušíte pralinky, ale pokaždé vyjdou trochu jinak? Někdy je skořápka tenká jako papír a někdy zase moc tlustá? A někdy vám, nevíte proč, praská? S námi se naučíte, jak to udělat, aby měla pralinka vždycky ideální skořápku. Ani ne moc tlustou, ani ne moc tenkou, a hlavně aby nepraskala.

A co náplně? Budou! Plné chuti a kvalitních surovin. Včetně sušenky, kterou nalijete do pralinek a ona do křupava zatuhne. Nevěříte? Přesvědčte se!

No a na závěr si ukážeme, jak tu fantastickou náplň v pralinkách uzavřít. I tekutou náplň pro případ, že máte rádi pralinky plněné alkoholem.

Často kladené otázky:
Jsem úplný začátečník. Je kurz pro mě vhodný?
Jasně! Naučíte se pralinky od A do Z, od péče o formy, přes základní barvení až po několik způsobů temperace, abyste si mohli vybrat, který nejlépe sedí zrovna vám.

Pralinky už dělám a jsem spokojená. Co by mi kurz přinesl?
Zaprvé moderní způsoby barvení, které se jinde nenaučíte. A spolu s tím, jak si doma namíchat barevné kakaové máslo, které bude vidět i na tmavé čokoládě, aniž byste museli podbarvovat. Pak dokonalé náplně včetně exklusivní náplně ovocný cheesecake, kterou najdete jen zde. A taky se dozvíte, jak skončit po vyklopení s čistou formou, kterou už ani nebudete muset umývat.

Poznejte tajemství světových chocolatiers a ohromte svoje okolí s naším kurzem ještě dnes!

Lektorka: Mgr. Tereza Fryčarová Délka kurzu: 1 h 50 minut, přístup na 2 roky.

 

Pomůcky na naše online kurzy nakoupíte u našeho partnera www.ozdobdort.cz.

Kategorie: Online kurzy

Co Vás v online kurzu čeká?

1. část - Co se v kurzu na naučíte?

2. část - Jaké pomůcky budete potřebovat?

3. část - Formy a jak je správně vyčistit?

4. část - Barvení forem - tipy a triky

5. část - Barvení forem - jednoduché žíhané

6. část - Barvení forem - zamrzlé pralinky

7. část - Barvení forem - jak na berušky

8. část - Barvení forem - airbrush a škrabaná technika

9. část - Temperace bílé čokolády (tablage)

10. část - Temperace mléčné čokolády (setí)

11. část - Temperace hořké čokolády (injekce)

12. část - Jak udělat skořápky a skončit s čistou formou

13. část - Náplň - jahodový cheesecake

14. část - Náplň - Creme de Cassis

15. část - Náplň - pekanová ganache

16. část - Zavírání forem a vyklopené pralinek

17. část - Speciální bonus! Zavírání forem u tekutých náplní 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: